Merhaba arkadaşlar zamanında Twich bit olaylarında cc muhabbeti gibi bu olay da bana çok şüpheli geliyor. İşini normal yapanları tenzih ediyorum.
Mesela 2000 TL Hepsiburada, Yenikoza limiti falan 1800'e satarsın nakte çevirmek için neyse de 2000 TL'LİK şeyi de 500'e satmazsin. Hem çok saf gerçekten bunu yapan kişi eğer arkasında gerçekten şüphe duyduğum çalıntı kredi kartı ile parayı nakte çevirme olayı varsa, çok şüphe çekiyor hem de bunu bir de bulabildiği her platformda yaparak daha da dikkat çekiyor.
Kartla platformları parayı alıp da limit diye çok ucuza satmak, çok ucuza Telefon TL yükleme, yine çok ucuza faturalar ödeme.
Bir aralar çok ucuza yine pin satanlar vardı. Bunlardan çok kötü kokular geliyor. Hep kredi kartları ile platform içi alınan nakitlerin satışları üzerinden kendilerine ticaret sistemi geliştirmiş insanlar var??? Böyle bir ticaret sistemi olabilir mi???? Bir kerelik hesabınızdan limiti bozdurma istersiniz işinize yaramadığı ya da nakit ihtiyacınız için o kadar yani.
Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bilemedim?