nice mutlu senelere.... üzülme, hepimiz aslında aynı durumdayız. bazılarımız kabul edemiyor, bazılarımızn aklı ve düşünceleri bu konuları düşünmeyi reddeiyor ve sorun yolmadığına inandırıyor kendisini.. olayın seninle alaklı olduğunu sanmıyorum, yaşadığımız coğrafya böyle. unutları yok eden, hayal kurulmasını engelleyen, hayal kurmaya başlasan bile hayalin yarısında beynine bıçak gibi giren acı gerçeklerle yarım kalıp seni küfür dünyasına sürükleyen...

istediklerinin olduğunu düşünüyorsun, evet teknik olarak doğru, ama aslında hiçbirşeyin yok. hiçbirşeyimiz yok. aldığın parayı hayatını güzelleştirmek için kullanamacaksan, çalıştığın işin seni daha iyi hayat standarlarına ulaştıramayacaksa...

insanlar yozlaştı, umutsuzluk diz buyo, konuşacak konu yok, yolda tanımadığın insanla karşılaşsan ettiğiniz muhabbet para ve pahalılık. gelecek kaygısı, yaın ne olacak kaygısı, elindekileri her an kaybedebileceğine diar endişeler...

yeni yaşın kutlu olsun...

züğürt tesellisi yap... en azından alkol alacak, çıkıp bir bira içecek paran var diye düşün. ama gördüğün gibi sadece senin paranın olması yetmiyor, çevrendekilerin de parası olacak ki beraber birşeyler yapbilesiniz. onların da endişeleri lmayacak, hayalleri olacak ki beraber hayal kurup gülebilesiniz, eğlenebilesiniz...

neredeyse artık her post'umu aynu şekilde bitiriyorum...

coğrafya kaderindir.... kendi adıma da bir serznişte bulunayım... keşke hiç geriye gönmeseydim... lanet olsun o dünüş biletini aldığım güne...