Geçmiş olsun, ben de geçenlerde profildeki delinin kaçtığını fark etmedim Ankara'ya götürmüştük yol bilmez yordam bilmez pencereden kaçmış gecenin 3'ünde aradık ettik oysa çok uzakta değilmiş tahmin ettiğim gibi yakın çevrede takılıyormuş. Koşuşturmadan sonra gelmeyince en son garaj kapısının üzerinde oturuyordu arkadaş beni alttan fırlattı bir elimle duvara diğeriyle ensesine yapıştım operasyon hem fiziksel hem psikolojik olarak bayağı yordu ama başarılı geçti

Ararken aklımdan neler neler geçti uzun süredir gerçekten o kadar derinden üzülmemiştim. 5 Yıldır bizimle, öncesinde ve sonrasında kaç tane kedi geldi geçti ama minnoşumun yeri her zaman ayrıdır 6 ay sonra askerden döndüğüm gün direkt gelip kucağımda uyumasını unutmam
Kedileri köpeklerden ayıran şey elde edilmesi çok zor varlıklar olmaları, köpeğin kafasını iki okşasan kulun oluyor da kedilerde bu iş öyle işlemiyor yıllarını vermek lazım gerisi keyiflerine kalır, zaman zaman severler zaman zaman kovarlar iki türlü de kabul etmek zorundasınız başka seçenek yok
Aynen öyle bize alışması zaman aldı biraz.İlk ay doğru dürüst yanına bile yaklaştırmıyordu.Geçmiş olsun dilekleriniz için de çok teşekkürler.