Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum Dışından Hesap İçin Yazanlar Oluyor Diyor Aracı Kabul Musun Okey Diyorum Mercury Felan Diyor Diyorum R10 Kullanıyorsan Ordan Yapalım Herkes Yok Orası paramı Yedi dolandirdi Benim Konuları kaldırdı ,Hakkımı yedi Felan Diyor r10 dışı olmaz diyince küfür edip engelliyorlar Anlamıyorum Yani
kendisini tanırım Cem abi sevdiğim bir abim olur kendisi eskiden AYT de çalışıyordu şimdi kendisi yeni bir topluluk oluşturdu gerçekten konuşurken keyif aldığım gerçekten Hacker diye nitelendirilebilecek sayılı insanlardan tabi ondan örnek alırken kendime kötü yollara da düşmüyorum sonuçta bir yazılım geliştiriyorsun diyelim bundaki açıkları olabildiğince en aza indirgeyerek teslim edersin gibi bende bu tarzda kendime örnek alıyorum legal alanda kendimi geliştirmek için telegram da büyük bir kitleye hitap ediyor Mectury hakkında daha fazlası için tıkla belki böyle yazıdığım için kötü olarak bakılabilir bana diğer hususta da r10 hakkımı yedi vs gibi bilgilere girmeyeceğim çünkü girseniz bile bir şey değişmez örnek olarak firma hesabı birinden sunucu adınız sunucuları kapanıp kapanıp duruyor tek şikayetci siz iseniz eğer maalesef bu durumda bir işlem gerçekleşmiyor burada r10 u değil yetkili firmayı suçlamak daha mantıklı olur ama iş şahsi birinden alırsanız da üye anında uzaklaştırılır sonuçta burası devlete ait bir yer değil sadece T.C kanunlarına rivayet eden bir WEBMASTER Formu adamlar ister banlar ister banlamaz lar maadem r10 seni dolandırdı dava aç resmi evraklar la konuş ben sadece olaya çeşitli yönleri ile bakıyorum