@AntiScript; Hayatta yaşanan herşey tecrübedir, imza attığın evrağın kesinlikle ne olduğunu kontrol et ve kesinlikle oku.

Bir kiralık araç teslim alma sürecini paylaşıyorum.
Ekim ayında kaza yaptım kasko firması bir kiralama şirketinden kiralık araç gönderdi, benim aracım SUV gelen araç HB Otomobildi kabul etmedim, öfleye püfleye gidip başka araç getirdiler. Araç kiralama sözleşmesini imzalamadan önce aracın kaportasını ve içini inceledim, daha sonra kontağı çevirdim ve motor arıza lambası yanıyordu. Haberleri olduğunu söylediler, tutanağa yazdırdım ''aracı teslim alırken motor arıza lambası yanıyordu'' diye daha sonra evrağı imzaladım. Aracı getiren kiralama şirketinde çalışan adam kart bilgilerinizi verin, arkalı önlü resmini çekeyim ya da 5.000 TL verin aracı teslim alırken geri veririz dedi, neden dedim trafik cezası yazdırırsam buradan karşılanacakmış. Ne kart bilgilerini verdim ne de istediği parayı, hemen kasko şirketi müşteri hizmetlerini arayacağımı söyledim bu sefer geri adım attı, abi dedi trafik cezası yazdırırsan benim aylığımdan keserler, öyle birşey olursa öderiz merak etme dedim gönderdim.

Çok basit gibi görünen bazı şeyler insanları mağdur ediyor dikkatli olmakta fayda var.