Arkadaşlar chatGPT olmasa işimiz çok zor, yapay zeka tarafından tercüme edilmiş hali onun bile kafası karıştı
Yazınızda bazı dil ve anlatım hataları bulunmaktadır. İşte düzeltilmesi gereken noktalar:
1. "Aracı Kabul Musun Okey Diyorum Mercury Felan Diyor" ifadesi biraz belirsizdir. "Mercury Felan Diyor" ifadesinin ne anlama geldiği açık değil. Belki bu ifadeyi daha net hale getirebilirsiniz.
2. "Yok Orası paramı Yedi dolandirdi" ifadesinde "paramı" ve "dolandırdı" kelime arasında bir nokta ya da boşluk olmalı. Ayrıca "paramı" yerine "paramı yediğini" veya "paramı aldı" gibi daha net bir ifade tercih edilebilir.
3. "Benim Konuları kaldırdı ,Hakkımı yedi Felan Diyor" ifadesinde virgül yerine nokta kullanılmalı ve "Felan Diyor" ifadesi net olmadığı için açıklanabilir.
4. "r10 dışı olmaz diyince küfür edip engelliyorlar" ifadesinde "r10" büyük harfle yazılmalı ve "dışı olmaz diyince" yerine "R10 dışında yapmayı reddedince" gibi daha anlaşılır bir ifade tercih edilebilir.
5. "Anlamıyorum Yani" ifadesi son cümledeki tekrar nedeniyle gereksizdir.
Düzeltme önerileriyle birlikte yazınız şöyle olabilir:
Bazı insanlar forum dışından hesaplarla yazıyorlar, bu durumdan şikayet ediyor musun? Benim için sorun değil, diyorum. Fakat bazıları R10'u kullanmıyorsan oradan yapalım diyor. Ancak herkes R10'un paramı yediğini, dolandırdığını ve konularını kaldırdığını söylüyor. Ben R10 dışında yapmam diyince küfür edip engelliyorlar. Bu durumu anlamıyorum, yani anlamıyorum.