VelihanD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle kasıtlı olarak aptallaştırıldı. Vasat denebilecek kadar kötü çalışıyor 3.5 fakat 3.5 ücretsiz olduğu için bir şey diyemem. GPT-4 ise çoğu zaman çok iyi işler çıkartıyor ama aşırı yavaş çalışıyor, sürekli analyze error, network error hataları gına getirdi. Paralı sürümün yeni bilgisayar kullanmaya başlayan birisi gibi yavaş yavaş yanıt vermesi çok sıkıcı. Alternatifi olsa kesinlikle OpenAI kullanmam.
nerkn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen katılıyorum, iki ç defa değişik şekillerde yazarak biraz cevap alabiliyorum. Bence dediğin gibi paralı modele geçirtmek olabilir ve de modeli daha az kaynak kullanacak şekilde kısmış olabilirler.
SeOpti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceleri toplum yararı için kurulan firma paranın tadına vardıktan sonra kısıtlayıp premium modele yönlendiriyor.
D3veloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de fark ettim bu durumu. Daha önceden yazdırdığım bir PHP projesini tamamen aynı promptları kullanarak yazdırmayı denedim ve sonuç sürekli farklı sorular farklı kodlar yazıyor. Beklentilerimizin değişmesi ile alakalı bir durum değil.
GPT 4'te eskisi gibi değil sanki,hızlandırmak için bazı şeyleri kısıtlamışlar gibi eskiden zehir gibiydi