cheersdarlin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce hiç Knight Online'yi oynamadım. Rise Online'in reklamları ve arkadaş çevremden birkaç kişinin önerisiyle indirdim fakat henüz girmedim. Oynanır mı? Başlangıçta ne kadar para yatırmak gerekir? Yüksek ederi olan itemlerin farmı nasıl oluyor? Eğitici rehber tarzı video çeken bir üretici varsa ismini benimle paylaşabilir misin? Güzel konu +
İki oyunu da tek başınıza öğrenebilirsiniz. KO eski bir oyun olduğu için mantık basit, Görevlerini yap, seviyeni yükselt, itemlerini yükselt, tıkandığın noktada farm yap. Yeni nesil MMORPG'ler gibi içerisinde onlarca sistem olmadığı için karışık değil.
Rise online öğrenmesi biraz daha kolay, KO kopyası olsa bile içerisinde oynanışı kolaylaştırıcı öğeler mevcut. Görevlere otomatik yönlendirme gibi.
İki oyunun da P2W olduğunun farkında olursanız oynanır. Ya paranızı, ya zamanınızı ayırmanız gerektiğinin bilincinde olarak oynamalısınız.
İki oyun için de başlangıçta 2000TL gibi bir ücret gerekli. Oyunu biliyor olsaydınız iki oyunda da yatırdığınız parayı ilk aydan çıkarıp sonrasında para yatırmadan devam edebilirdiniz derdim fakat bu ilk etap için mümkün olmayabilir.
Genelde iki oyunda da çöp item farmı yapılıyor şu anda.
Özellikle takip ettiğim bir içerik üretici yok fakat "rise online farm" gibi arama terimleriyle güncel bir sürü video çıkar zaten. Nerede ne kastıklarını görebilirsiniz.