Eleştirisel yanıtınız için teşekkür ederim. Öncelikle konu düzenini korumak ve reklam videosunu kısa tutmak için işlemleri uzun uzun detaylıca anlatmadım, talep edenlere detaylı sonuçları atıyorum, dilerseniz size de atabilirim. Dünyada hiçbir yapay zeka yatırım tavsiyesi vermez demek sizin biraz konuya uzak olduğunuzu düşündürüyor şahsen, çünkü yapay zeka olarak bahsettiğiniz şey chat gpt gibi sohbet tabanlı ai ler ya da midjourney gibi görsel tabanlı ai ler ile sınırlandırılamaz. Yapay zeka başlı başına bir kavram yani, her türlü alanda her türlü içerik için kullanılabilir, sizin bahsettiğiniz yapay zekalar metin-konuşma tabanlı, bu konuda bahsi geçen yapay zeka ise daha çok insanoğlunun kısa sürede yapamayacağı matematikle alakalı. Bot-Yapay zeka-algoritma gibi kelimelerin arasındaki farkı bilmeyecek insanlar için detaylıca anlatmamın beni yormaktan başka bir sonucu olmayacaktır, o yüzden anlayacağınız üzere bot diyip geçmek zorundayım konu açarken. Bu alanda yıllarımı harcadım ben, öğrenmek isteyene elimden geldiğince her türlü desteği de sağlıyorum zaten. Uzaktan baktığınızda çok basit gibi gözükebilir ama inanın öyle şeyler başardık ki, bazı yaptığımız şeylerde artık geliştirecek bir kısmı kalmadı kendimiz de kullanıp izlemekle yetiniyoruz sadece. Onlarca borsayı 7/24 hiç durmadan tarayacak sistemler geliştirdik ve evet bu konuda bahsettiğim şeyler yapay zeka desteğiyle çalışıyor, sırf bu yüzden yapay zekaya her ay ödediğim ücreti duysanız şaşırırsınız, yapay zeka sonuçlarını geliştirdiğimiz algoritmalar insanların anlayacağı şekile getirip paylaşım yapıyor, botlar ise otomasyon kısmında devreye giriyor, görüyorsunuz 3 farklı kategori aslında, ama işte her üyeye tek tek bunları anlatamam, anlamasını da bekleyemem. Tüm botları çok uzun süredir r10dan insanların da bulunduğu bir grup üzerinde test ederek geliştirdik, her zarar ettiğinde farklı bir ekleme yaptık ve daha iyi hale getirdik, her duruma özel strateji geliştirdik ve artık sorunsuz mutlu sona yaklaşıyoruz. riski sevenler için farklı botlarımız, garantici düşünen üyelerimiz için farklı botlarımız, marketi izleyen insanlara düşüşleri yükselişleri önceden haber verecek botlarımız var, her eksiklik için bir şey geliştirdik, botlarımız diyorum ama sadece bir bot olmadığını artık biliyorsunuzdur umarım. her üyeye böyle açıklama yapacak zaman ayırmak zorunda kaldığım için satış yapma taraftarı değilim, son geliştirmelere zaman ayırmak için neredeyse 1.5 aydır hiç yeni üye almadım mesela. Biraz uzun oldu kusura bakmayın dolmuşum.
forumda biraz gezindikten sonra herkesin sizin gibi yapay zeka adını kullandığını gördüm bu konuda fikrim değişmez ama siz onlara göre çok dahah iyisiniz. iyi satışlar diliyorum.