Araç piyasada satılan en ucuz 0 km araç (2023 te öyleydi hala aynımıdır bilmiyorum).
Beklentinizi minimumda tutmanızı öneririm, A noktasında B noktasına birşeyler taşımanın en ucuz yolu, binek olarak kullanımda konfor olarak sizi tatmin etmeyecektir. 1.4 motoru egea ve egea cross da denedim, çok yokuş çıkmıyorsanız performansı idare eder ama rampada dilinden anlamanız gerekiyor. Ayağınızı gazdan çektiğinizde tekrar ivmelenmesi çok mümkün olmuyor. Bunu keçiören/altındağ/çankaya rampalarında 10 km hızla rampa çıkarak deneyimledim

Ankaradan istanbula giderken yer yer 70km ye kadar hızı düşürdüğünü biliyorum

Bir tıra denk gelirsiniz hız kesersiniz bir daha hızlanamaz ve tırıda geçemezsiniz. Belki çok uzun ömürlüdür, belki maliyetleri düşüktür, bakımı ucuzdur savunan birçok sebeb bulur ama bu motorla bir araç sizin ömrünüzü kısaltır, çok çile çekersiniz

Atmosferik araba bunlar normal felan diyenlerde olacak önceki aracım honda civic ti oda atmosferikti ama köpek gibide hızlanıyordu.
Malzeme kaliteside yine piyasada alnabilecek en ucuz araba olduğunu düşünerek bakılmalı. Belki model düşürüp daha iyi klasmanda araçlara bakılabilir ama burdada ihtiyaçlar devreye giriyor fiorino bakıyorsanız birşeylerde taşımak istiyorsunuz. Belki ticari ihtiyacınız var daha eski model caddy alın diyende olabilir o konuda tecrübem olmadığı için birşey diyemem ama şahsen ticari ihtiyacınız yoksa ticari aracı aile kullanımı için almanızı önermem.