Hocam belki beni biraz ukala bulacaksınız ama ben yine de cevap vermek istiyorum. Yazınızı parça parça cevaplayacağım. Öncelikle bunların hepsi benim fikrimdir.

Alıntı
beni sıkıcı olarak algılamamanı ve bir dahaki buluşmada rahat olabileceğimi söyledim
İlk olarak bu yanlış bir hareket hocam. Çünkü kendinizi hesap veriyormuş gibi göstermişsiniz. Ayrıca kız sizi sıkıcı olarak algılamadıysa bile ona bunu dayatmışsınız.

Alıntı
heyecan yapmana gerek yok akışına bırak dedi
Kısmen doğru demiş. Evet akışına bırakmalısınız, ancak konuyu yönlendiren çoğu zaman erkek olmalı karşı tarafta ilgi uyandırmanız için bu şart.

Alıntı
Ne konuşacağımı bilmiyorum
Demişsiniz. Günde kaç kez, kaç saat konuştuğunuzu bilmiyorum fakat zaten 1-2 saatten fazlası zaman kaybıdır. İlk tanışma zamanlarında belki 2-3 saat tamam da öyle sabah akşam whatsapp dan sürekli mesajlaşmak ciddi gereksiz geliyor bana.
Mümkünse sanal mecralardan fazla yazışmayın, hem sohbet malzemeniz azalır hem de bir anlamı yok. (Göz göze gelinecek, ten tene değecek. &#128521
Günde 1-2 saat yapmış olduğunuz konuşmada ise konuşmak için diğer hocalarımızın da dediği gibi blog, kitap, köşe yazılarından edindiğiniz bilgiler veyahut gündemden edindiğiniz bilgilerden konuşabilirsiniz. Zaten kafa yapınız uyuşmuşsa konular akıp gider.

Diyeceklerim bu kadar hocam. İyi geceler diliyorum.