BarisTascioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış hatırlamıyor isem bilişim suçları bu olaylara bakıyor. Yakın olduğunuz polis karakoluna giderek durumunuzu iletin. Bİlişim suçları gerekli dilekçeyi doldurtuktan sonra işleme alacaktır. Ancak bu işlemin uzun süreceğinin altını çizeyim. Örnek vermek gerekirse tosuncuk olayında dahi 3. yılında ifadeye çağrıldığımı hayırlıyorm. Ki kaptırdığım ücret 2.000 tl idi
Sorun değil uzun sürmesi, zaman geçiyor sonuçta. Karakola gidip ifade vermek kadar kolay olduğunu bilmiyordum. teşekkür ederim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun dava açabilirsin kral
sağ olasın

NextWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En yakın karakola gidip ifade verebilirsiniz, şikayetçi ve davacıyım şeklinde en son beyan verirseniz savcılık karşı tarafın ifadesini alacaktır. Bundan sonrası hukuki olur. Yaklaşık 3 ay sürmüştü, karşı tarafın beni arayıp özür dilemesi...
sonuç ne oldu hocam?

cumbullop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasıl kanıtlayacaksın bunu düşün. git karakola şikayet et. cimerede at bakar heralde araştır
mesajlar duruyor. ibana parayı atarken açıklamaya ne aldığımı da yazdıydım. MNG Kargo'da bu adamın bana kargo gönderdiğine dair bir log da yok. Ha mahkeme ister mi o kayıtları bilmem tabi.