celal1387 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu para için değmez diyenleri bu internet sayfasının dışına alalım. Sekmeyi kapatın.

Merhabalar. Forumla alakası olmayan bir yerden 400 TL d0landırıldım. Üniversite öğrencisi olan ve yemekhaneden yemek yiyen biri olarak 1 haftalık yemek masrafım bu.
Kişi bugün öğlen MNG Kargoya verdim dedi ama MNG kargo'yu aradığımda benim numaramla sorgulama yapınca kargo bulunamıyor. Ayrıca takip kodu sms'i de gelmedi.
Ödemeyi kişiye ibanla yaptım. Telefon numarasıyla iletişime geçmiştik whatsapp üzerinden. Kim bilir belki iban da kendisine ait değil.

Bu para için değmez diyenleri bu internet sayfasının dışına alalım. Sekmeyi kapatın.

Ben bu durumu nasıl mahkemeye taşıyabilirim? Parasında değilim, ha geri alırsam güzel olur evet ama adamın siciline mi işleyecekse nereye işleyecekse artık, en azından adamı uğraştırmak istiyorum.
En yakın karakola gidip ifade verebilirsiniz, şikayetçi ve davacıyım şeklinde en son beyan verirseniz savcılık karşı tarafın ifadesini alacaktır. Bundan sonrası hukuki olur. Yaklaşık 3 ay sürmüştü, karşı tarafın beni arayıp özür dilemesi...