AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi niyetli davranışınız takdire şayan hocam. Bir dönem sokak hayvanlarına çarpmanın sonrasında masrafları trafik sigortası karşıladığına dair mevzular dolanıyordu. Aramızda hukuk bilgisi olan ve bu konuyla ilgili de bilgi veren olursa çok iyi olur.
flatcastradyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi tebrik ederim cok guzel ornek bir kisiliginiz var inanin birgun sizde bu yaptiginiz iyiligin karsiligini alirsiniz. Siz elinizden gelen insanlik gorevini yapmissiniz keske sizin gibi dusunen kisiler cok olsa malesef cok az cogu insanlar var bile isteye hayvanlara carpiyor hic frene dahi basmiyor. Bende boyle bir olay gordumu elimden geleni yapmaya calisiyorum
dumi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim. Ölmesine çok üzüldüm. Benim burada içim acırken o halde bırakıp biri nasıl gidebilir? Bu kişilerde hiç mi merhamet duygusu yok. İnsan demiyorum bu tarz kişilere. Tebrik ederim hocam herkes sizin gibi olsa keşke. Onun o acıyı çekmesine bile düşündükçe moralim bozuluyor. Neyse iyi forumlar.
AOA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen gün bizde bisiklet sürerken eşimle yol kenarında kedi gördük.
Kanlar içerisinde arka bacaklar ayrılmış kalça kısmı dağılmış organları gözüküyordu. Biri çarpmış bırakmış gitmiş belli ki.
Hayvan can çekişiyordu gözleri fal taşı gibi açık vaziyetteydi.
Belediyenin veteriner birimini aradık hemen geldiler sağ olsunlar. İğne yaptılar sonrada götürdüler, Muhtemelen ölmüştür.
Zaten trafik kazalarında %80 ölüyorlar çoğu iç kanama geçiriyor hıza ve şiddete bağlı. Canları ney ki küçücükler. Ama insanlığımızı unutuyoruz öleceğini bilsen bile götür yani veya ara haber ver. Sen o an onu gördüysen artık ondan sorumlusun. Allah boşuna göstermiyor bu da bir imtihan. Vicdanları nasıl rahat ediyor anlamıyorum