Siz En iyisi Bu şartlara evet demek yerine Kendinize bir Ev alın daha iyi olur sizin için. Ayrıca Avrupa da bu durumda Büyük şehirlerde yaşamayı bırakmak gerek yavaş yavaş. Avrupada ki gibi Mesela Ankaraya yarım saat 1 saat bir mesafede bir yeri daha ucuza kiralayabilirsiniz. Avrupada çoğu insan Örneğin Berlinde çalışıyorsa en az 70-80 km şehir merkezine uzakta bir köy yerinde ikamet ediyor. Çok Şükür ki Ülkemiz henüz bu durumda değil.

masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Haziran ayında evleniyorum ama 1 aydır ev bakıyoruz bulamadık umutlarımız tükenmek üzere gerçekten bu nasıl piyasa nasıl bu hale geldik biz ya.

Ankara'nın en varoş en kötü semtinde altındağ tarafında ev bakıyoruz 12 13 bin lira ortalama bi ev için kiralar.

Kirayı geçtim herkes memur istiyor memurdan daha çok kazanıyorum ben belki ? Hadi kefil falan onu da aştık bu sefer tahliye taahütnamesi istiyor. Arkadaşım ben bomboş bir kağıda imza atıp senin ne zaman istersen beni çıkaracağın bir belgeyi neden sana vereyim? Verirsem ben o evde huzurlu nasıl yaşıycam? Onu da geçtik 12 aylık senet istiyorlar. Ya ev mi kiralıyoruz mal mı alıyoruz bellli değil. Zaten 1 kira peşin veriyoruz 1 kira depozito istiyolar hadi onu da anladık bir kirada emlakçı bedeli istiyolar hadi gel de bu şartlarda ev tut. Paramızla ev bulamıyoruz gerçekten ya.