Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@MakeRKereM; @dumi; dün geçişim sağlandı, ethernet ile 1000mbs alıyorum fakat normalde speedtest yaptığımda adana'da olduğum için adana'daki sunucular daha yakın görünür ve onlar üzerinden test yapabildiğim için 3-5ms ping olurdu. Şu an en yakın istanbul seçiyor o da 22-25ms ping gösteriyor. Bu birinci dez avantaj. Beni istanbulda sanıyor, ikincisi modem kapatıp açınca IP değişmiyor. Yarın bigün IP ban yesem yanlıslıkla ki bu her insanın basına gelebilir, siteye erişemeyeceğim. Ayrıca wifi ile yakında 5ghz ağda olsan bile 400-600mbs hız geliyor. Hiçbir işime yaramadı yani uzak odalarda. Modemim keenetic hopper en kalitelisi. 14 günlük cayma hakkımla eski firmama geçmek istedim, 90 gün içerisinde başka firmaya geçiş yapılamıyormuş. Eğer istersek iptal edip ödememizi geri alıp başka firmadan sıfırdan bağlatabiliyormuşuz. Onda da boş port varsa diyor kendi portunuz iptal edilir diyor. İki ucu boklu deynek. Ne yapacağım fikri olan var mı?
Hocam öncelikle siz yeni abonelik mi başvurarak yaptınız yoksa bulunduğunuz mevcut operatörden geçiş sağlayarak mı başvuru yaptınız?
Sunucu için ticket açın durumu anlatın yardımcı olacaklardır.