Bir şeyi çok merak ediyorum rahatsız olmuyorsun belli ki, daha dün sana bir iş verildi yapacağını söyledin ve daha sonrasında 20 dakika içerisinde halledeceğim dedin. Daha sonra biz başkalarıyla görüşme sağlayacak iken senin yüzünden herkes ile görüşmeyi iptal ettik iş verildi diye.
Ne geri dönüş sağladın, nede sana yazılan mesajlara yanıt verdin whatsapp üzerinden şimdi ise gelmişsin konu içerisine mesaj yazıyorsun? Bence mesaj yazarken biraz daha dikkatli ol. Sana normal de olumsuz ticaret puanı verecektim buna hakkım olduğu halde ama kendimi düşürmem basit konular için gerek yok.
Senin ticaret ahlakın ve vermiş olduğun sözlerin zaten profilinde insanları mağdur ettiğine dayalı olarak belirtilmiş bunu bizzat görebiliyorum hakkında şikayet konusu açmayayım konularıma mesaj yazarak daha fazla gerginlik yaratma!
İyi forumlar.
Ne anlatıyorsun bro? Akşamına yazmışsın, cevap vermişim, uğraşırken uyuyakaldım ne para istedim sizden ne birşey öğlen kalkmışım gruptan çıkartılmışım bir mesaj gelmiş cevap vermedin şöyle böyle, konunun sahibininn sen olduğunu bile görmedim. Görsem zaten yazmazdım. Herkesin terbiyesi kendine. İyi ki cevap vermemişim. Şuan daha çok emin oldum. Negatif trade zamanlarıma bak itham etmeyi kes bir derdin var ise direkt söyle ki söyledin de, seni dolandırmadım para istemedim. Uğraş vereceğimi söyledim ve bunu sana gösterdim. Beni itham etmeye hakkın yok.
Dönüş sağlanacak bir durum yok. Öğlende kalktım, mesajına dönmedim bu doğru. Ayrıca 20 dakika falan değil, yapmaya çalışacağım dedim ve wordpress paylaşımını yaparken sizin sitenizde test ettim. Ticari ahlakımı sorgulama, gruptan ansızın çıkaran bana cevap vermedin diye mesaj atan sensin, iyi ki dönmemişim pişman değilim. Güzel işleriniz olsun.
Şikayet konusunu da hemen aç, sence korkuyor gibi mi duruyorum? Trade atarsan karşılık veririm. Beni ne aradınız ne birşey yaptınız, bana sitemkar bir mesaj atıp gruptan çıkartan sizsiniz. Önce kendi davranışınızı sorgulayın.