İnsan başına gelmediği sürece ayağa kalkmaz şükretmek nedir bilmez bir varlık.
Katılıyorum size hocam, hâkime anlatıyorum embed ne diyor avukatım ayağa kalktı okudu Allah var iyi insanlardı, ama çok gerideler içeriğin ne olduğunu bilmeyen bir hakim nasil karar verebilirki
Ben veya başkası aynı duruma tekrar düşse içinden çıkılmaz bir durumdur.
Allah ayrdımcınız olsun.
Başka bir konuda da yazdım. Bazı kanunlar savcılar ve hakimler internetin çok çok gerisinde. Bu hukuk açığı yüzünden bazı uyanık medya şirketleri ev avukatlar sıradan insanlardan servet koparıyorlar. Bu çok ciddi bir hukuk skandalı.
Bu konudaki mağduriyetler yıllardır sürüyor. Ancak bilişim uzmanı ve hukukçulardan ciddi bir adım yok.
Bugün sana yarın bana.
Bu konuda acil adım atılması gerekiyor. Özellikle de en güçlü webmaster forumu olarak biz sesimizi çıkaramıyorsak bu aynen devam eder.
Bazı i*hone, t**kcell vd firmalarla ilgili mağduriyet konusu açıldığı zaman birçok kişi
BEN KULLANIYORUM BENİM BİR SORUNUM YOK diyerek adeta sorunlu firmaların avukatlığını yapıyor. Böyle bir sosyal toplulukta herkes birgün mağdur durumuna düşer. İnsanlarımız kendileri zarar görmediği müddetçe yaşanan sorunlardan rahatszı olmuyor. Böyle bir tolumsal gerçek var.
Yaklaşık 1 yıl önce de benzer bir konu açmıştım. Böyle sorunlarla ilgili ortak hareket edip bir sosyal çalışma yapılması gerekiyor. Ama herkes kendi işinde gücünde.
Tilki her akşam geliyor, kümesten bir tavuk alıp gidiyor. Diğer tavuklar bana dokunmadı diye şükrediyor.