Merhabalar, elimde tüm bunlardan ayrı özel yazılmış bir script mevcut. Otomatik olarak Cpanel kurulumu yapıyor ve WHM bağlantısı var. Domain'de sağlayıcı apisi de mevcut içinde aylık masrafı yok.
Merhabalar, elimde tüm bunlardan ayrı özel yazılmış bir script mevcut. Otomatik olarak Cpanel kurulumu yapıyor ve WHM bağlantısı var. Domain'de sağlayıcı apisi de mevcut içinde aylık masrafı yok.
Bir şeyi çok merak ediyorum rahatsız olmuyorsun belli ki, daha dün sana bir iş verildi yapacağını söyledin ve daha sonrasında 20 dakika içerisinde halledeceğim dedin. Daha sonra biz başkalarıyla görüşme sağlayacak iken senin yüzünden herkes ile görüşmeyi iptal ettik iş verildi diye.
Ne geri dönüş sağladın, nede sana yazılan mesajlara yanıt verdin whatsapp üzerinden şimdi ise gelmişsin konu içerisine mesaj yazıyorsun? Bence mesaj yazarken biraz daha dikkatli ol. Sana normal de olumsuz ticaret puanı verecektim buna hakkım olduğu halde ama kendimi düşürmem basit konular için gerek yok.
Senin ticaret ahlakın ve vermiş olduğun sözlerin zaten profilinde insanları mağdur ettiğine dayalı olarak belirtilmiş bunu bizzat görebiliyorum hakkında şikayet konusu açmayayım konularıma mesaj yazarak daha fazla gerginlik yaratma!
İyi forumlar.