Merhaba arkadaşlar. uzun süredir cloud hesabı satışınız devam ediyor mu diye aldığım mesajlar doğrultusunda yeni bir metot geliştirerek tekrardan cloud hesabı açmaya başladık.
Metot patlayana kadar devam edeceğiz.
Gönül isterdi ki eski fiyattan devam edebilelim ancak. ürün hazırlanış kısmında gerek forum arkadaşlarımız gerek dolar kuru sebebiyle kendimi korumak zorundayım bunu anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.
Eskiden benden alım yapan ve beni öven öneren arkadaşlara teşekkür ederim. gerçekten fazlasıyla kişi ulaştı.
Ürünün eski hizmet bedeli olan 300TL Fiyatı yine de sizi düşünerek 350TL bandına çekme kararı aldım.
Toplu alım yapacak arkadaşların PM veya Whatsapp üzerinden iletişime geçmesi yeterli olcaktır. her zaman olduğu gibi bir düzen çekeriz fiyatlarda zora sokmam kimseyi.
Ürün istek bazlı olarak açılışı yapılıp teslim edilmektedir. Hesaplar dinlendirilmiştir. sadece ücretsiz kredi aktif edilmektedir.
Yedek almak zorunda değilsiniz isterseniz belirtmeniz yeterli olacaktır ÜCRETLİ DEĞİLDİR. ancak kredi kontrolü yapılmaya devam edilir. Şifre değişimi gibi işlemlerde hesaba kayıtlı kart kullanıma kapatılır. herhangi bir aksaklık olursa aşşağıda ki gibi garanti ve telafi hakkınız bulunmamaktadır.
Aldığım kurallar ve kararlar tamamen hem sizi hemde kendimi korumak amaçlıdır. yeterince tarafsız olmaya çalıştım. Eski kullanıcılarım biliyordur. garanti süresi olarak 1 ay zaman vermekteydim. ancak şuan bazı kullanımlardan dolayı ve bakiyelerinde erken bitebileceği için 2 hafta garanti vermekteyim. yinede çoğu konuda piyasadan iyi olduğunu düşünüyorum herkes 1-3 gün arası garanti veriyorken ben 2 hafta veriyorum.
Satın alma aşamaları size hesap iletilir giriş yaparsınız daha sonrasında size iban iletilir ibana ödeme yaptığınızda sisteme kaydınızı yaparız ve kontroller başlar.
ÜCRET: 350TL
Herkese hayırlı işler dilerim.
Hesap size teslim edilir. isterseniz gizliliğinizi bozmadan botlar tarafınca yedekleriniz alınır. ve gün içerisine inaktif saatlerde bakiye kontrolü yapılır.