batuhan_polat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben zaten buraya hemen gelip ağlayarak yazmadım,
2 gün boyunca düzeltmeye çalıştık. Kusura bakmayın ama yönlendirmeleriniz çokta açıklayıcı yönlendirmeler değildi. Recovery modu bile düzgün çalışmıyordu bir şekilde öyle böyle initramfs adımına getirip bundan sonrası bizi aşar dedim çünkü hiçbir komutumu, hiçbir güncellemeyi, hiçbir ayar değişikliğini sistem belleğine ya doğru düzgün kaydetmiyor ya da reboot sonrası sıfırlıyordu.
Bir şekilde kendimiz halletmeye çalıştık. Ama olmadı.

Sunucuyu kontrol ettiğimiz konsol alanında zaten klavye düzeni çok karışık olduğundan ">" veya "|" karakterleri macbook, windows işletim sistemi, ing, tur. klavye düzenleri ile ne yaptıysak yazdıramadık.

Artık olmayacak duruma geldi, sizdende tecrübeli olduğumuz konular değil cevabı gelince bende son çare buradan yardım istemek zorunda kaldım.
Kaldım çünkü adı bile çok bilinmeyen bazı Türk sunucu firmalarında, bizzat kendi denemelerimiz sonucunda yaptığımız yanlışlıklardan dolayı çöken ve asla ayaklanamayacak sunucular olduğunda tek bir destek talebim ile bana harddiskte tüm dosyaları atan firma da oldu.
Üstelik sizde bulunan sunucuma kaç haftadır giriş yapmadığım, asla deneme olarak kullanmadığım sunucu çok güzel çalışırken bir anda çöküp karşıma bu durum geldi.
Ne yapmam lazım dı? Son çare buraya yazmam gerekti.
Bir yandan uzman varmı diye ararken bir yandan da konuşmalarımızı aynen aktardım tek yorumum "bu firmayı böyle bilmezdim" demem.

Kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın özür dilerim.

Böyle kavga edeceğimize silin sunucuyu komple sıfırlayın hiç gerek yok.
Kavga etmiyorum, size verilen emeği hiç saymanıza tepki gösteriyorum.

İyi akşamlar dilerim.