happycreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba konuya verdiğiniz cevap için teşekkürler. İnternet ortamında araştırma yaparken bu 3 farklı tanıma denk geldim. Yer Sağlayıcı, İçerik Sağlayıcı ve Sosyal Ağ Sağlayıcı
Örneğin ben instagram benzeri bir mobil uygulama yapmak istiyorum. Kullanıcılar hem fotoğraf paylaşabilecek hem de gönderiler altına yorum yazabilecekler. Tıpkı instragram ana sayfası gibi olacak, bu durumda geliştirici olarak ne yapacağıma dair bir bilgi bulamadım. Şirketim de yok bireysel olarak geliştirme yapmak istiyorum. Bildiniz üzere internet işlemleri mobil uygulama kısmında daha kısıtlı bunun için özel bir durum var mı? Nasıl bildiri sağlamalıyız?
Teşekkürler

d) İçerik sağlayıcı: İnternet ortamı üzerinden kullanıcılara sunulan her türlü bilgi veya veriyi üreten, değiştiren ve sağlayan gerçek veya tüzel kişileri,
ğ) Sosyal ağ sağlayıcı: Sosyal etkileşim amacıyla kullanıcıların internet ortamında metin, görüntü, ses, konum gibi içerikleri oluşturmalarına, görüntülemelerine veya paylaşmalarına imkân sağlayan gerçek veya tüzel kişileri,
ı) Yer sağlayıcı: Hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten gerçek veya tüzel kişileri,

Kaynakça: https://www.btk.gov.tr/uploads/board...03-2023-id.pdf
@Fahrettin; merhaba hocam sosyal ağ sağlayıcısı, yerel ağ sağlayıcısı gibi konularda değerleri yorumunuz varsa bizimle paylaşır mısınız?