Yorumlarınız biraz acımasız olmuş,

Sunucunuzun açılmadığını ilettiğiniz ilk andan itibaren saatlerce mesai harcayarak ben ve arkadaşlarım sunucunuzu tekrar çalıştırmak için gereken işlemleri yapmış, recovery mode ile nasıl sunucunuzu boot edeceğiniz konusunda onlarca deneme ve yanılma ile bir yol haritası bulmuş ve sizinle paylaşmıştır. Üstelik disk listesinde diskiniz ve yapısı sorunsuz olarak listelenmektedir, Ubuntu Repair aracı da tüm testlerden başarıyla geçmektedir.

Bu sorunun neden olabileceği ile ilgili tahminlerimiz de paylaşılmıştır. Bir sonraki adım veri kaybı riski içerdiğinden dolayı bırakın gömmekten sıkılmadığınız Türk'ü dünya üzerindeki hiç bir firma işlem yapmaya devam etmeyecek ve sizi bir uzmandan profesyonel destek almaya yönlendirecektir ki verilerinizin bulunduğu disk ile yapabileceğiniz ve ücretsiz destek verebileceğimiz alternatifler de paylaşılmıştır.

Fiziksel sunucunuzun uptime süresi 215 gün ve aynı sanal sunucuyu tam hesaplamadım ama 18 aydır sorunsuz kullanmaktasınız. Fiziksel sunucuda ve aynı sunucuyu ve diski kullanan diğer müşterilerimizde de bir şikayet bulunmamaktadır.

Sizi hiç bir aşamada yalnız bırakmadığımız halde umarım verilerinize biran önce kavuşur ve hatanızdan geçte olsa dönerek bir daha asla Türk firmalarını tercih etmezsiniz.