Merhaba,
Yaklaşık olarak +300 üzeri global, yerel ve ulusal haber siteleri bulunmaktadır. Tüm haber siteleri news kayıtlı olup siteler de bulunan iletişim ve künye alanlarında şirket kurumsal ve iletişim bilgileri yer almaktadır.
Blog değil, tamamen lisanslı ve özel yazılımlara sahip sitelerdir. Bu aşama da ne gibi bir fikir yürüterek bir şeyler yapılabilir? Yasayı biliyorum evet okumuştum bende fakat çok fazla içeriğine sahip değilim.
Bu durumda bir fikriniz veya yönlendirme yapacağınız bir durum var mıdır? Fikir alışverişi yapmak adına mesajımı iletiyorum size.
Hangi bölgedeyseniz o bölge için ilerlemenizi tavsiye ederim. BİK site lisansı ve news kaydı bakmıyor. Personel şartı ve tıklanma şartını yerine getirmenize bakıyor.
Cidden soruyorum ( evet saçma gibi ama) Pratikte bu şartları yerine getirince onay alınıyor mu yoksa git gel olayımı var ?
Önce Başvuru sonra Şartlarımı yapmamız gerekiyor Yoksa şartları yerine getirip başvurmak mı gerekiyor ?
24 ay boyunca şartları eksiksiz yerine getirmeniz yeterli. İlk başvuru için öncelikli personel şartını tamamlayıp başvuru yapın. Sonrasında 24 ay boyunca tıklanma şartını yerine getirirseniz resmi ilan almaya hak kazanırsınız.