UgurBdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben istedim bu belgeyi ona istinaden yazdırmış sanırım bankamıza ibrazı dediği sanırım bankacıya kendi temsilcisine wpden atsa yeter diye düşünüyorum en fazla arabamı vermem yakarım
Karar tabiki sizin. Ama adama gel diyeceksenizde adam gelmeden siz bi şubeye gidip bu durumun teyidini alın. Hangi şubeye gittiğinizi felan adama söylemeyin. Bankacı size evet sıkıntı yok satış evrağını yollar para size geçer gibi birşey derse ikna olursanız o zaman satışı verirsiniz. Baktınız bir sorun var adam gelince onuda alır götürürsünüz bankaya burda bir sorun var diye.

Önemli olan bu evrak gerçekmi, sahtemi. Gerçekse banka bir şekilde size güvence vermiş oluyor zaten bir sorun olursa hukuki olarak uğraşacağınız yer banka olacak.

Aramızda sanırım aktif bankacı yok, %100 işlemler şöyledir diyecek biriside yok. Benim satışını verdiğim banka devlet bankasıydı o yüzden ben onada güvendim biraz ve adamlar noter işlemlerini kendi takip ediyordu. Benim durumda alıcı evrak felan yollamadı daha anahtar benim cebimden çıkmadan para girdi cebime. Her banka başka prosedür uyguluyorsa vatandaş ne yapsın, neye güvensin.