PetitJoueur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yanlış anlamayın diyeceğimi. forumda aşağıdaki yol üstünden ulaşılabilir bir kategori var. insanların da ara sıra deşarj olması gerekiyor. R10 bir çoğumuz için aile gibi oldu artık. eminim forumla yatıp forumla kalkan bir sürü insan vardır ekmeğini buradan çıkardığı için. biraz anlayış göstermek gerekiyor. MaxiGeyik kategorisinde ciddi konular konuşuluyor bazen, denk geliyorum. gerçekten benim de canım buna sıkılıyor açık konuşmam gerekirse.

Her şeyin bir kotası var. kişinin son 1-2 günde açtığı konulara bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Sorum var kategorisini kirlettiği yetmiyormuş gibi kafasına gelen her yazıyı da buraya döküyor forumun genel görüntüsünü bozuyor. Maxigeyik paylaşmak istersen haftada 3-4 tane komiğine giden şeyi paylaşırsın olur biter sabahtan beri anlamı olmayan içi boş cümlelerle konu açılıyor. ben foruma bilgi almak kendimi eğitmek için giriyorum kimsenin böyle tuhaf tuhaf keyfe keder konularını görmek zorunda değilim. Keşke kökten engelleme butonu olsa da şu an bunları yazmak zorunda kalmasam