Düzenleme Not: Bana sunucu teklifleri göndermeyin arkadaşlar ben yeni sunucu aramıyorum sadece sorunumun çözümü için yardım istiyorum.
Merhabalar;
@isimkaydet; firmasından VDS sanal sunucum var. Bu firma gibi bir çok yerli-yabancı firmalarda sunucularım bulunmakta.
Ve bu sunucularımı Load Balance olarak kullanmaktayım.
Ve gene sunucularımda her zaman aynı programları kurmaya, aynı ayarlar yapmaya özen gösteririm. Yani sunucularımda aynı programlar ve ayarlar yüklü olur.
Fakat 2 gün önce sadece bu firmada ki sunucum bir anda çöktü ve açılmıyor.
Sunucu önyükleme yapamıyor ve sürekli hataya düşüyor. Disket problemi gibi duruyor ama bir türlü anlamadım.
Diğer firmalarımda ki load balance yaptığım sunucular canavar gibi çalışıyor bunun böyle olması beni çok şaşırttı.
Başlangıçta çalışması gereken programlar sanırım arızalıymış.
Firmaya destek talebi açıyorum ısrarla bizlik durum yok siz kendiniz çözmeniz lazım diyor.
Bende artık lanet ettim çözüm istemiyorum dosyalarımı verin yeter diyorum bunun için gene sunucudan iyi anlayıp öyle dosyalarınızı alabilirsiniz diyor.
Bana yardımcı olabilecek varmı? Dosyalarımı alır almaz bu firmadan kurtulmak istiyorum.
Ben TR şartlarında bu firmayı iyi bilirdim. Buda yanılttı. Sunucunun bu durumunda suçlu benmiyim bilmiyorum ama anladığım tek şey sunucu çok kritik bir soruna dönüşmüş ve uzaktan kontrollerle çözülemeyecek duruma girmiş görünüyor.
Benim uzaktan yapabileceklerim sınırlı duruyor gibi. Anlamadım gitti.
Zaten tarayıcıdan sunucu konsolunu yönetmeye çalışıyorum.
Konsol ekranında klavye düzeni o kadar kötü ki ">>" veya "|" gibi karakterleri de yazamıyorum. Yapacağım kontroller daha da minimize oldu.
Ücretli/ücretsiz yardım edebilecek arkadaş varmıdır acaba?
BIOS Ekran Resmi:
Recovery Modunda bir şekilde bazı şeyleri devre dışı bırakarak anca buraya kadar getirebiliyorum ancak bundan sonra yapacaklarım o kadar sınırlı ki normal sunucu kontrolü gibi kullanamıyorum.
dmesg komutu ile ön yükleme hatası için son kodlar da bunlar: