itcodermaneger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açan @Spectator; arkadaşım, öncelikle yazdığın ve bu kadar zaman ayırıp bir kaç kişiyi kurtarmaya çalışmaya vesile olduğun için teşekkür ederim kendi adıma.
Yazdıklarının hepsini baştan sona kadar üşenmeden okudum. Ancak devam eden yorumlara baktığımda insanlığımdan utandım.
6 günlük üyesin çok şey biliyorsun, kimin multi hesabısın?, bence konu sahibi banlanmalı gibi yorumları okuduğumda gerçekten insanlığımdan utandım.
Bırakın konu başlığını kaç günlük üye olduğunu, mesaj ne içeriyor kime ne şekilde bir uyarı veriyor Allah aşkına bunu değerlendirin. Eleştirmek yerine bende ne gibi bir katkı sağlarım diye düşünün.
Maalesef o tarz yorumları bende gördüm, fakat konu amacının dışına çıkmaması için kişilere yanıt verip tartışmak istemedim.
Benim amacım prim yapmak, maddi bir gelir sağlamak değil bu konudan.
Benim tek amacım benim gibi olan binlerce insan var ve onlara ulaşabilmek, ve onları bu bataklıktan kurtabilmek için vesile olmak.
Konu amacına güzel bir şekilde ulaşıyor, bazı kardeşlerimiz konuyu okuduktan sonra mesaj atıp bırakacağını söylüyorlar ve bu beni çok fazla mutlu ediyor.
İnşallah birazcık faydam olurda bırakma niyetinde olan kardeşlerimiz bırakır ve kurtulur bu bataklıktan.