Öncelikle İyi Geceler Belki Böyle Konular Açarak Kafanızı Sisiriyor Olabilirim Ama Abi Tavsiyesi,Yorumuna İhtiyacım Vardi...
Geçenlerde İş mi - Sevgi Mi Diye Bir Konu Açmıştım Çoğu Hocam İş Demiş Ve İçtenlikle Kutluyorum Çok Doğru Demişler İş Diyenler Hayatında Bu Durumu Yaşayıp öneri Veren Kişiler
Ben dahil aşkı seçenler hayatında ikilemde kalmayan fazla bilgisi olmayan kişileriz galiba
Gerçekten Birini Çok Seversiniz Onsuz Yapamam,Herzaman Yanımda Olsun Diye Birsey Olmuyor-Olmazda Bunun Farkına Geç Varmam Beni Biraz Etkiledi Fakat Kimseye Bağlı Kalıp İşlerimi Aksatmama Gerek Yok Onu Anladım
Aramıza Mesafe Koyup Normal Konuştuğum Gibi Konuşmaya Başlayıp Sevgiyi İçimde Ve Kafamda Bitirmiş Bulunmaktayım Sizler Sayesinde Umuyorum ki Doğru Yolu seçtim...
Allah Der Ki;
Kimi Benden Çok Seversen Onu Senden Alırım...
Benden Bu Güne Şarkı
https://open.spotify.com/track/6Q0Ly...Rmqmk5d2sRvA7w
Öncelikle adınıza sevindim kendi tecrübelerimden de aktararak söylüyorum ki önce iş her zaman sizi kurtarır.Kariyerim kız arkadaşımla ayrıldıktan sonra atağa geçti resmen.Kendimi alanımda geliştirdim ve daha çok mutluyum.Sektörden gelen bir abimin ve şuan patronumun çok güzel bir sözü beni bu duruma getirdi.Önce işinin en iyisi ol sonra sana en iyi kısmet çıkar demişti.