PetitJoueur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayacağını ümit ederek yazmak istiyorum bir kaç kelime. "İş mi sevgi mi" sorusu hayatında birini elde edememiş insanların soracağı ve cevaplayacağı sorudur. Reel hayattaki mesleğimde şükür bir yerlere geldim, eş anlamında da şükür hayal edemeyeceğimden çok daha güzel biriyle evlendim. Yani sonuç olarak her ikisinin de bir zamanı var. 37 yaşındayım. Mesleki anlamda olduğum yere gelmemdeki İş başlangıcımı 28 yaşında yaptım. Evliliğimi 33 yaşında yaptım. Karamsarlığa düşemez miydim bu konularda ben de? Düşerdim çok rahat. "33 yaşına kadar bulamamışım daha da bulamam" demek gayet kolay bir seçenek. Yada "28ine kadar dikiş tutturamadım bundan sonra da böyle devam eder" demek.

Diyeceğim o ki, herşeyin bir zamanı ve yeri vardır. Doğru zamanda doğru yerdeysen tüm ümitsizlikler hiç yaşanmamış sayılıyor. Gülden karaböcek yine dinle, ama efkar için değil de kadının sesini beğendiğin için dinle.
Yanlis Anlaşılma Durumu olsa Baştan Konuyu Açmam Tüm Dostlarim-Abilerimin Yorumları Önemli Benim İçin İş Mi Sevgi Mi Konusu kızla Zaman gecirdikce işlere ara veriyordum ikisi beraber gitmiyordu.