Merhaba arkadaşlar yılardır bir çok projede yer aldım fakat bunları hiç buraya gelip yazmadım buradaki amacım eğer böyle bir proje veya ticarete atılmak isteyen arkadaşlara öncü olmaktır.
Yeni ticaret projemiz sms onay sitesi evet piyasa da yeterince var biliyorum, aklınızdan geçenlerin hepsinin farkındayım.
Bu proje için 10.000 TL bütçe ayırdım hostinginden tutun alan adı ve reklama kadar tüm her şey bu bütçe ile karşılanacak bütçe başta az ama şöyle düşünürsek bu 10.000 TL çöpte olabilir kendini çevirip güzel kazançlarda bırakabilir bence bunun için yeterince uygun bir miktar diye düşünüyorum.
Start verelim 14.02.2024 sevgililer gününde bende isterdim bir sinemada olmak veya bir kafede oturmak lakin biz bunları çoktan geçtik arkadaşlar;
Domain ve host alındı
@guzel.net.tr; tarafında çok fazla işlem yaptığım için orayı tercih ettim, diğer sitelerimi barındırdığım için sadece alan adına para verdik ;
Alan Adı Masrafı :334 TL Script : 2500 TL (Anios SMS Onay Script)
Reklam için bir takım ADS bilgisi olan arkadaşlara yazdım gerekli ilgili kendilerinde göremediğim için kendileri ile çalışmama kararını alıyorum açıkcası kendi başımın çaresine bakacağım gibi geliyor.
Toplamda
2834 TL bir bütçe harcamış olduk geri kalan
7156 TL'yi gün gün 100 veya 200 TL harcayacak şekilde ayarladım.
Harcanan Bakiye : -4294 TL Devam Edilen Bakiye :5706 TL Güncelleme Tarihi : 16.02.2024
Alıntı
15.02.2024 tarihli güncelleme ;
Neden script değişikliğine gittik, çünkü benim her zaman düşüncem şu şekildedir daha önceden yapılmış, tutmuş ve aynı zamanda yapılmış şeyleri taklit ederek, onların yaptıklarını uygulamaya çalışarak ilerlemeye çalışırım kim bunlar derseniz tabiki büyük firmalar burada firmaların sektörü önemli değil Apple, xiaomi, ferrari , lamborgini bunların bu seviyeye gelmesinin başlıca sebebi tasarımdı , arkadaşlar zaten bir yol varken ve bu yola sıfırdan başlıyorken neden bozuk ve bilinmez bir yola girelim değil mi? Bu konu ile ne alakası var derseniz tasarım satar yani bunun kısaca özeti ama tabiki bu scripte geçme sebebim sadece bu değil ama ilk başta tasarım ve bana getirdiği diğer özellikleri oldu.
Burada 500 TL olan script masrafımızı 2500 TL olarak düzeltiyorum arkadaşlar, ekstra bir kısım oluşturmayacağım.
Alıntı
16.02.2024 güncellemesi ile geldim, bu güncellemede eski hesap bir ads aldık fakat halen reklamları çıkamadık sistem tam istediğim gibi oldu tasarım özellikle içime sindi servisler olarak 2 servis sağlayıcısı kullanıyorum çok fazla serviste yüklemedim, onun yerine duyuru yayımladım servis istenirse otomatik olarak eklenecktir veya anında otomatik eklenecek diye maksat burda istenilen servisleri otomatik eklemiş gibi gösterip müşterileri kaçırmamak, onun dışında beklemedeyiz ads hesabını
350 TL'ye forumdan aldım ve içerisinde
100 TL yükledim.
Ayrıca Servis sağlayısına 20 dolar birine yükledim eskiden kalma işlerimden dolayıda birinde 10 dolar varmış eskiden yüklediğimiz için ondan baya bir kar ettik dolar 4 civarıydı çünkü o zamanlar toplamda
616 TL sağlayıcıya ödemiş bulunmaktayız.
Logoları canvadan kendi tasarladığım için onlara bir ücret harcamadık.
Ayrıca temada beğenmediğim yerler vardı onun içinde
500 TL @software99; hocama ödeme yapmış bulunmaktayız kendisi temadaki eksiklikleri giderdi teşekküre diyorum kendi projesiymiş gibi ilgilendi.
Güncel harcamadan kalan tutar toplamda
5706 TL aksilik çıkmaz ise bu bakiye ile reklamlara devam edeceğiz;
Websitesinden görüntüler websitesini paylaşmayacağım ne olur ne olmaz projenin en sonunda paylaşırım belki duruma göre çünkü reklam çıkacağımız için insanlar sabote edebilir.
Etiket isteyen değerli üyeler :
@Haz;