Olayı biraz genişleteyim. Üzerinden zaman geçti bayağı, anlatayım.
Ben Antalya'da yaşıyordum ve sahte kullanıcı adım Merve idi. Bu müptezel bana aşık oldu. Annem Kayseri'li idi babam Antalya'lı. Neyse, bir gün dedim ki buna, hayatım biz Cuma günü Kayseri'de olacaz teyzemlerde seninle de pazar günü buluşmak isterim dedim. Bunun yüzündeki mutluluğu, sevinci tarif edemem, anlatamam. Adamın ayakları yere basmıyordu.
Neyse, ben dedim ki ne yapacaksın gidecek misin hadi gözünaydın falan gibi cümleler kuruyorum. Yok be oğlum ne gitmesi, kızla zaten öylesine konuşuyorum ne işim var, bir kız çağırdı diye direkt ayağına mı gidilir falan gibi bol keseden atıyordu. Neyse ben randevuyu ayarladım. Saat 12:00'da Kayseri Park Avm önünde buluşacağız. Pazar günü oldu, Mustafa yok. Mahallede görünmüyor, internet kafede yok, çay ocağında vs. hiçbir yerde yok. Neyse akşam oldu, bunun yüzü 5 karış. Mahallede gördüm, ne oldu la dedim. Kızla buluşmaya mı gittin dedim. Yok be teyzemgilden geliyorum dedi.
Eve gitmeden direkt internet kafeye gitti. Ben de hemen arkasına gittim. Beni görmedi ama, başka masada oturum açtırdım ben. Hemen yazdı, aşkım diye. Ben de hemen "Aşkım saat 12'den beri seni bekliyorum neredesin sen?" diye trip atarak kızdım. Ne beklemesi hayatım dedi, ben garanti olsun diye 11'de gittim akşam 6'ya kadar seni bekledim dedi. Ben o dönem çok vicdansızca ve hunharca gülmüştüm.
Gençlik işte, cahildik