Ne kadar büyük bir erkeksin öyle. Umarım sende bir gün böyle bir hata yaparsın da senden çıkar dostum. Yaptığın akıllıca bir şeymiş gibi birde yazıyorsun. Senin gibiler keşke bana denk gelse de thh de bakalım çözebiliyor mu . Hakem kararını beklemeden onay vermiş olabilir ne uğraşacağım diye yoksa kendisinin de iptal etme hakkı var . Hakem heyeti bazen detaylı şikayeti okumadan karar verebiliyor , hemen karara itiraz ederek üst mahkemeye taşırdım.
Size sizin tarzınızda cevap vermeyeceğim.
Bu tür alışverişleri tasvip etmesemde bazen haklarımızı aramamız gerekebiliyor. Benim olayım biraz farklı bir durum olduğu için hakkımı aradım ve aldım. Benim alışverişimde bayram öncesi paramızı 1 ay havuzda bekletti bunu kesinlikle affetmem . Benim param 1 ay bekledi bununda bir bedeli olmalı. Benim aldığım üründe çok büyük bir fark yoktu 500 tl gibi bir indirim vardı ve satıcı gün içinde kademeli olarak üründe artış yaptı, sonra fiyat yanlış girildi diye iptal ediyor ürün neredeyse 24 saat satışta kaldı. Bazen alıcılar değil satıcılardada sorun olabiliyor.