brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet seni hatirladim dostum forumdan ... cok gecmis olsun kazayi nerede yaptin new jersey demisin ?
Kimsenin ekmegiyle oynamak gibi amacimiz yok ama insanlarin kandirilmasina goz yumamam 2013 ten beri amerikadayim oyle bahsedildigi gibi uzaktan bahsedildigi gibi yapilabilecek isler degil biz icinde oldugumuz halde onca sorunlarla ugrasiyoruz neyse durum bundan ibaret ... turkiyede bir cok yakinim akrabamiz bu isle sektorle ugrasiyorlar nigde de kayseride istanbulda cogunluk arac uzerinde ilerledi senelerdir turkiyedeykende isin icindeydik neyse ...
senin icin yapabilecegimiz bir sey olursa yaz bana eger kaza yeniyse sana arkadan carpmislar hemen avukat bul umarim hastaneye gitmisindir gitmediysende simdi git sorun olmaz avukat bul saglik taramasindan gec bunu sonradanda yaptirabilirsin umarim arkadan carpan arac commercial dir bunu sevinerek yazmiyorum ama sen ne demek istedigimi anlamisindir sende sorun olmasa bile ugras bununla
eyvallah abi, kazayi atlanta’da yaptim. ben florida’da yasiyorum west palm tarafindayim. kaza yeni degil abi 6-7 ay once oldu. ben de 2 aydir tr’deyim. kismetse ay sonu donus. sevgiler abi