Abi senin elinde yedek parçası mevcut diye adam araç mi alsın onu anlamadım ben. 😊
İlla ki parçaların bazıları ucuz olacak pahalı olacak buna birşey dediğim yok benim.
Alacağı bütçeye göre sence ona temiz araç düşme olasılığı yüzde kaçtır?
Ben sana söyleyeyim yüzde 10 falan. Çünkü o bütçeye göre bitik araçları ilana koyuyorlar genelde. Bugün bu adam araçtan anlamayan bir adam olduğunu varsayalım, aracı noterden aldıktan sonra sadece yağ bakımı, filtre bakımı genel bakım şeklinde fren disk, balata, lastik yapsa +40K, doğru mu? Parçacı olan sensin. Lastik zaten 4 tanesi +15K fiyatı var.
Bu adam krank keçeleri, triger, üst kapak, şanzıman vb. Motor mekanik parçalarına masraf etse, ön takıma girse masraf etse ve elektrik elektroniğe girip masraf etse daha kozmetiğe gelmedim 1 araba parasına yakın masraf edecek.
Gidip Clio, Albea, Palio olsa daha kafası rahat en azından yarın motor kitli şekilde satsa zararı Mercedes kadar olmaz. 😊
Sözlerimi yanlış anlama, karşılıklı hasbihal ediyoruz.. ♥️
Yok ben sadece parçaları elinde herkesin bulunuyor birde uygun diye yazdım önemli olan zaten parçalar atıyorum şahin Tofaş 1 poşet doldurursun 10-15 bin TL tutar yeni arabalarda sadece gidip piston Sekman alamaya kalk en az 4 - 5 den başlıyor markasına göre arkadaş bakar arabaya olmadı ustaya götürür baktirip öyle alır herşeyi 4 4 luk diyelim aracın sadece bir kayistan dolayı piston eyriltenler çok gördüm o kazadır olur şeyler sadece ben parçaları bulunuyor ve uygun fiyatli diye bilgilendirmek istedim eski arabalarda sürekli sanayi olayı yok bunlar hep algı oluşturuyorlar bakımını yaptır değerini bil düzgün kullan gidip çukura bile girsen hızlı şekilde araba zaten pert olur yeni eski fark etmez oyuzden değerini bildikten sonra parçalarında uygun herkesin elindede bulunuyor tabiki ne demek bilgi alışverişi güzel şeydir tekrardan teşekkür ederim değerli bilgilerinden dolayı