Cetain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, 3060'lı bir gaming bilgisayarım var. Artık oyun oynamadığım ve sadece gündelik işlemler (sosyal medya yönetimi, tasarım, website işleri) için bilgisayar kullandığımdan masaüstünü satıp laptop almayı düşündüm. Masaüstü bilgisayarımı monitör ile birlikte 24.000tlye satabiliyorum. Satıp pil döngüsü 3-5, tertemiz, sıfır ayarında 25-26 bin tlye m2 Mac alabiliyorum. Yani üzerine ufak miktarlar koyup tertemiz M2 8-256 mac pro ya da air alabiliyorum. Esnek çalışabilmek için laptopa geçme fikrim var ancak Mac almalı mıyım o konuda kararsızım. Bence laptopların babası Mac. O yüzden sizden de fikir almak istedim.
Hocam sizlerdeki apple zevkini anlamıyorum, 25k macbook ile oyun oynayamazsınız, ha günlük işler için kullansanız dahi o fiyata i7 10750h, r7 4800h gibi işlemciler bulursunuz yine daha iyi, evet kendi işletim sistemi var ama güç olmadıktan sonra ne yapayın apple 'da iyi bir cihaz istiyorsan 60-70k bayılcan o zaman bile yine düşük kalıyor fiyatına göre şimdi apple fanboyları gelir itiraz eder yoruma biraz araştırın okuyun eğer itiraz eden olacaksa