MiqeZeLLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de takipteyim.
GLAADIO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takip+
esozger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, eşim için aktif olarak Trendyol, Hepsiburada vb. pazaryerlerinde mağaza açılışı gerçekleştirip bir firmayla anlaşarak aktif satış yapmaktayız.
R10 üzerinde de üreticiler veya yol göstericiler olacağını düşündüğüm için konu açma gereğinde bulundum.
Başlangıç olarak stoksuz satış düşünüyorum ama detaylar konuşulur elbette.
Whatsapp

R10.Net Dışı İletişim
0531 466 51 52
Merhaba , 1 haftaya r10 konumuz açılacak dilerseniz sizide sistemimize ekleyebiliriz.

Direkt olarak üreticiden yani bizden müşterinize kargoluyoruz. Mevcut sitemiz üzerinden %25-30 arası bir indirim tanımlıyoruz siz dilerseniz üzerine biraz daha ekleyip satıyorsunuz.

sipariş aldığınızda bizim sistem üzerinden müsterinizin bilgilerini girip ödemesini yapıp işlemi sonlandırıyoruz.

ürün grupları kadın tshirt , kadın çanta ve kadın çoraptır.

ürünlerin tamamı sektörde çok giden , makul fiyatlı gruplardan oluşmaktadır buda sizin rekabetinizi ve satış gücünüzü arttıracaktır.

Y sitenizden xml alıp , x sitesine xml veren , dropshiping için belirli bir ücret isteyen yada piyasa’dan çok yüksekte fiyat sergileyerek emeklerinizin boşa gideceği bir sistem değiliz , olmayacağız.

Sistemimize dahil olmak isterseniz aşağıda yer soruları cevaplayarak pm iletiniz ekipteki arkadaşlarımız mesai saatleri içerisinde sizi arayacaktır.

ürünleri nerede satacaksınız ?
Hali hazırda kitleniz var mı ?
Aylık ciro beklentiniz veya hedefiniz nedir ?
Telefon numaranız ve müsait olduğunuz saat dilimleri nedir ?