devir33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

SEO, Digital Pazarlama ve e-ticaret sitesi kurma konusunda tecrübem var. Bu tecrübemi e-ticarette kullanmak istiyorum fakat stoklu çalışma imkanım yok. Bu nedenle mecburen stoksuz e-ticarete (dropshipping) yöneleceğim. Pazaryerleri yerine kendi e-ticaret sitemi kurmak istiyorum. Biraz araştırma yaptım. yenitoptanci. com, tahtakaletoptanticaret. com gibi siteler var. Bu tarz tedarikçilerin pek güvenilir olmadığı ve kar oranlarının düşük olduğu şeklinde sitede mesajlar okudum.

Sizlerin bu konuda tavsiyelerini dinlemek isterim. Ne önerirsiniz?

Teşekkürler

Merhaba , 1 haftaya r10 konumuz açılacak dilerseniz sizide sistemimize ekleyebiliriz.

Direkt olarak üreticiden yani bizden müşterinize kargoluyoruz. Mevcut sitemiz üzerinden %25-30 arası bir indirim tanımlıyoruz siz dilerseniz üzerine biraz daha ekleyip satıyorsunuz.

sipariş aldığınızda bizim sistem üzerinden müsterinizin bilgilerini girip ödemesini yapıp işlemi sonlandırıyoruz.

ürün grupları kadın tshirt , kadın çanta ve kadın çoraptır.

ürünlerin tamamı sektörde çok giden , makul fiyatlı gruplardan oluşmaktadır buda sizin rekabetinizi ve satış gücünüzü arttıracaktır.

Y sitenizden xml alıp , x sitesine xml veren , dropshiping için belirli bir ücret isteyen yada piyasa’dan çok yüksekte fiyat sergileyerek emeklerinizin boşa gideceği bir sistem değiliz , olmayacağız.

Sistemimize dahil olmak isterseniz aşağıda yer soruları cevaplayarak pm iletiniz ekipteki arkadaşlarımız mesai saatleri içerisinde sizi arayacaktır.

ürünleri nerede satacaksınız ?
Hali hazırda kitleniz var mı ?
Aylık ciro beklentiniz veya hedefiniz nedir ?
Telefon numaranız ve müsait olduğunuz saat dilimleri nedir ?