Amacimiz Sahsi tartismak degildir insanlarimiz kandirilmasin bu forumda veya baska online platformlarda insanlari kandiriyorlar masallar hikayeler anlatiyorlar yerimiz new york brooklyndedir 2 tane garage dan arac satisi yapariz sokaktan evin onunden marketin onunden degil bu zamana kadar sattigimiz butun araclarin hic birisinde sorun yasamamisizdir ufak tefek bizden kaynaklanmauan sorunlarida gerekirse kaar etmeyip sirf musteri kaybetmeyelim adimiz kotuye cikmasin diye yapmisizdir amerikada Honda ve Toyota marka arabalara en ucuz motor servisi yapan biziz en uygun boya yapan biziz en uygun transmission yapan kisilerle calisiyoruz calistigimiz arkadaslar yanlis anlamayin turkiyedeki tamirciler gibi degil muhendistir adamlar araba tamiri birak kendileri customized araba yapiyorlar burada onemli olan arac alimi degil sokaktan birisini tutun getirin acin youtube 1 haftada araba alim uzmani olur burada isin puf noktasi isciligi aracin yapimini uyguna getirmektir yoksa size soyluyorum yaziyorum en hizli satilan arac Toyota prius tur 2008 den tutun 2020 model arasi cunku talep bu yonde bazi arkadaslari anlamakta inanin zorlaniyorum bilgi paylastikca kutsaldir bu isin gizlisi saklisi yok basit cok basit en can alici noktasi isciligi ucuza getirip parcalari ucuza almak burasi turkiye gibi degil iscilik pahalidir yoksa benim yaptigimi sen senin yaptigini ben veya baskasi yapamaz burada onemli olan coparttan araba almak degildir arabanin sana maaliyeti onemlidir ornegin bazen bakiyorsunuz araba cok ucuz gibi gorunuyor eskiden copartin pazar yerlerine gidip arabalari tarayiciyla scannerla tarayip sorunu ortalama maliyeti hesaplamak daha kolaydi artik buna musade etmiyorlar bu ne demek tamamen sansina Allaha emanet araba aliyorsun bazen bazi arabalar kaar bile birakmiyor cunku sorununu a dan z ye size soylemiyorlar onemli olan isciligi ucuza getirmek mesela aracin ufak bir kismini boyatmakla neredeyse yarisini boyatmak hemen hemen ayni rakamlara gelir eger tamirhanenin kendi boyacisi yoksa kafadan 400 $ ile 700 $ sadece isci parasini size yansitmak zorunda bakin bu sadece 1 gunluk iscilik maaliyeti ama biz kendimiz yapiyoruz amerikada en uygun engine motor installation ben yapiyorum kardesim gitsin amerikayi dolassin Toyota honda marka modellere 450 $ dan daha asagi fiyat verecek varsa gelsin ben bedavaya taktiracagim hepinizin onunde soz veriyorum bizden daha uyguna boya yapan transmission yapan bulan varsa gelin gelsin ben bedava yaptiracagim ahahahahaha yani uzun lafin kisasi yazacak cok sey var ama inanin yogunum forumda olsun her nerede olursa olsun eger bildigim bir sey ise bir seyi yanlis yalan kandirmaca olarak insanlara anlatan gorursem babamin oglu olsun mudahale ederim insanlar zaten bir umut besleyip para kazanayim derken dolandirilip kandiriliyor hic gerek yok vaktim yok buraya cok sey yazarim gerek yok anlayan anladi anlamayan arkadasin seminerine katilsin

Yada bekleyin bir ebookta ben cikartayim 1 $ dan satayim ahahahahahahaaahaah

Oztekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizde yazmasanız yiyicek bu milleti

Hocam bu işi öğretmek isteyen çeker bi video koyar konuya, böyle yazıp yazıp ortalıktan kaybolmaz, sazan avı yapıyor şuan başka bişey değil. Bak yukarıda bu işin içinde olan adam ne diyor.

Ponzi sistem kurmaya çalışmıyor büyük ihtimalle eğitim satışı yapacak.

😄😄 Bu güzeldi.