Demon06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaz tatilinden beri kalıyordum şuan türkiyedeyim 15 gün sonra tekrar gideceğim fakat orda internet sorunu daha ön planda bende çünkü 5 ayda ortalama 3 defa elektrik kesintisi yaşadım ve kısa süreli oldu internet konusuna gelecek olursak Lefkoşada kalıyorum kablonet vs gibi benzer firmalara baktım fakat hem aşırı derecede pahalı ve garanti sunmuyorlar internet konusunda, superbox kullanmayı düşündüm 4.5 g hız vs. denildiği için fakat telefonumda çok iyi çekmiyor bulunduğum bölgede ondan dolayı duraksadım.
Şimdi şöyle bir şey var, 4.5G Ada ya yeni geldi bilginiz vardır eylül ayında geldi. Genel sabit hatlar da hep sıkıntılı ben çalıştığım yerden anten ile çekiyordum kaldığım yere o yüzden 80-100 mbps alabilen sınırlı yerlerden biriydim. Sabit hat olarak Nethouse olabilir, XRealnet olabilir. Extendbroadband vardı sanırım. Mobillerde Telsim'e bulaşmayın, KKTCell i değerlendirebilirsiniz fiyatı uyuyorsa.

Edit: aklıma Broadmax geldi birde yeni kurulmuş olması lazım fiyatları uygun verdiği hıza göre ama hizmeti nasıl bilmiyorum.