Anladığım kadarıyla, her ana program için birden fazla alt program ekliyorsunuz ve bunları bir tabloya yazdırıyorsunuz. Ancak, alt programların hangi ana programa ait olduğunu belirtmek için ekstra bir adım atmıyorsunuz.
JQuery kodunuzda, alt program eklerken bu alt programların hangi ana programa ait olduğunu belirtmek için data-alt-ozellik-ekle özniteliğini kullanıyorsunuz. Ancak, bu öznitelik sadece alt programın hangi ana program altında olduğunu belirtiyor, ana programın kendisini belirtmiyor.
Bunun yerine, alt programı eklerken, o alt programın hangi ana programa ait olduğunu belirtecek şekilde bir öznitelik eklemeniz gerekebilir. Örneğin, alt programın data-ana-program-id şeklinde bir özniteliği olabilir ve bu öznitelik, ilgili ana programın ID'sini taşır.
Daha sonra, bu ID'yi alarak alt programları doğru ana programa atayabilirsiniz. Örneğin, alt program eklerken data-ana-program-id özniteliğine uygun bir değeri atamalısınız. Ardından, alt programları gönderirken bu değeri kullanarak hangi ana programa ait olduklarını belirleyebilirsiniz.
Ekledim ama alırken yine seçemedim bi türlü