UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklıysanız değer kaybı davası açın 5 - 6 ayda sonuçlanıyor ama bilginiz olsun. Sorunuza gelecek olursa kaportacının kestiği işçilik faturasına göre sigorta ödeme yapıyor diye biliyorum yani sigortanın bir far bir çamurluk al sana 3000 yap deme şansı yok bence.

Sizin cebinize girmesi gereken bir para yok sonuçta çamurluğu farı siz değiştirmediniz ama dediğim gibi değer kaybı davası açarsanız iyi bir şeyler gelir.

Örneğin benim başıma geleni anlatım kırmızı ışıkta birisi arkadan vurdu bende sadece tamponun alt tarafı ve bağajda 5cm lik bir hasar oluştu karşı tarafın sigortası arabamı yaptırdı ve değer kaybı davası açtım değişen sadece tampon çıtası ve 5000 tl hasar kaydı var arabanın elime geçen para 36000 tl bun içinden avukat kendi payı olan 4500 tl aldı gerisini bana gönderdi
Değer kaybı davası için avukata vekalet verdik, bakalım sonuçlanmasını bekliyoruz. Sigorta elbette kaportacının kestiği işçilik maliyetine göre ödeme yapıyor ancak kimse demez mi kardeşim bu nasıl bir işçilik? 1 Far ve 1 çamurluk değiştirmeye nasıl 11.000 tl alıyorsunuz? bunu merak etmiştim.

XceLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tecrübe ile alakası yok sen veya ben para ödüyoruz sigorta yaptırmak için detaylı bilgi almak istiyorum diyeceksin bu herkesin doğal hakkı
Teşekkür ederim bi sigorta şirketini arayacağım..

nurettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Expertiz görmeden 1 civi dahi cakamazsınız. Expertiz görmesi gerekiyor.
Öncesinden yaptırdığınız için hiç bir ödeme yapmayacaklardır.
Birden fazla aracım olup, sanayi ve sigortacılar ile iç içe olmama rağmen exptertize göstermeden işlem yapamıyoruz.
5 bin tl ödemeleri bile iyi bir durum.
Eksper arabanın kaporta masraflı halini gördü, o görmeden önce dediğim gibi yürüyen kısmını yaptırmıştım. kaportacı durumu izah etmiş araç sahibi aracı acil yaptırmak zorunda olduğu için yürüyen kısmından bunları bunları yaptırmış şeklinde.