Allah yardım etsin özellikle 2 yıldır tam bi iş buluyorum 1 ay 2 ay kartları kapatıyorum iş olmuyo 1 2 ay kartlarla geçiniyor sonra yine bi iş oluyor kartları kapatıyorum tekrar aynısı şeklinde bir döngüdeyim. Allah aç bırakmyor

2015 yılında evlendim evlenmeden önce yarı aç yarı tok bazen sokakta ve soğukta kalan bazen evde yaşayan bir hayatım vardı evlendikten sonra işlerim düzeldi bir iş açtım 4 yılda dubleks ev istanbulda bursa da arsa 4 tane araç hatrı sayılır para işte bu işl tecrübeydi

sonra catering işine girdik, pandemide bu saydıklarımın hepsini kaybettim sıfır borçla bukadar malım varken şimdi izmirde kirada artı 750 Bin TL borçlayım yaklaşık 3 yıldır bi öyle bi böyle geçiniyoruz bedensel olmayan bazı sağlık sebebi ile çalışamıyorum da yani geçimimi tamamen internetten kazanmak zorundayım.

hiç bir akraba dost yardım etmez gerçek dost olduğuna inanmıyorum. Ama bazen allah karşınıza akraba olmayan iyi birini çıkarıyor çıkaracaktırda, 4 ay öncesine kadar bazen elektriğim bazen doğalgazım kesilerek geçen biriyim ama 1,5 ay önce yine r10 nda karşıma çıkan iyi bir iş denk geldi devam eder mi bilmiyorum ama geçim derdimi aştım gibi şimdi bir iş daha bulup artık borçlarımı ödeme hayalini kurmaya bile başladım.

yani senin derdine kendimin kini eklemek mantıklı olmaz, ama aylarca günde 1 yada 2 kek yiyerek otogar banklarında yattığım günü de biliyorum. Üzülme hocam hayat bir şekilde akıyor. Evet öncelik sağlık fakat dostun yokluğun paranın yokluğu ile eşdeğer.

Allah hakkımız da en hayırlısını versin inşallah