Sizin konunuzu birisi report ettiyse moderatörler ona bakacaktır ama bahsettiğiniz diğer kişilerin konusunu kimse report etmediyse moderatörler ona bakmayacaktır dolayısıyla işlem uygulamayacaktır.
Açılan tüm konuları moderatörler tek tek incelemiyor , dolayısıyla report edilmeden o konuda eksiklik/yanlışlık olduğunu bilemeyebiliyorlar.
SMM Panel kısmını bilmiyorum belki Kurumsal Plus üyeler belirtilen fiyatın %20 altına satış yapabilirler vs. gibi bir şey vardır, ilgili kategori kurallarına bakmak lazım. Eğer böyle bir kural yoksa report edince silinmesi gerekir yine.
3. bahsettiğiniz durum report etmenize rağmen silinmedi mi ?
@AYJANS; hocam yardımcı olabilir belki konuyla alakalı.
Hocam ne yazık ki ya kurallarda hata var ya da herkese eşit işlemiyor. Durum 1 kez olsa gerçekten anlarım. Ama şöyle bir şey var ki afiş tasarımı için hazır şablon satıyorum. Belirtilen taban fiyatlar tasarım için verilmiş fiyatlar. Ben şablonu hazır halde satıyorum yani müşteriye özel değil müşteri kendisi seçiyor ve alıyor. Doğru olan bu aslında. Fakat doğru olan şeyi biz yanlış biliyorsak, aslı bu değilse. Bu kural bende 10 dk da işleyipte başkasında hiç işlemiyorsa saçmalık.