Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya kısaca bir göz attım.Konu sahibi taban fiyatlardan dolayı piyasanın düştüğünü ve bir nevi mağdur olduğunu dile getiriyor.Taban fiyatlarının yükselmesini istemek en doğal hakkı tabi iyi bir uslupla.Yönetim de uygun görürse değerlendirmesi bence iyi olacaktır.
Taban fiyatın yükselmesini isteyen sayısı genel olarak yüksek ise yeniden değerlendirilmesinin doğru olacağını düşünüyorum.
Genel olarak taban fiyatın güncellenmesi talep ediliyorsa yeniden bir değerlendirmeye alınması daha doğru olacaktır.
Bu arada belirtilen sektörde değilim ancak bir konuda bir isyan varsa değerlendirmek uygun olacaktır.
Değerlendirme talep ederken talepler istenirken ılımlı bir uslup olmasına da dikkat etmek gerekir (konu sahibi kabadır demiyorum ) .Ilımlı yaklaşılırsa yönetimde bunu değerlendirmeye alacaktır tahminimce.İlgili kategoride taban fiyat değerlendirmesi diye yönetim tarafından yeniden bir değerlendirme almak yerinde olabilir.
Konu başlığı bu bir şaka mı diye değil de örnek moderatöre sor bölümüne yada ilgili kategori moderatörüne sitemleri iletmek daha iyi olabilir tabi.Konu başlığı biraz daha ılımlı olsa fena olmaz sanki .Mesela ilgili kategori taban fiyatlarının güncellenmesini talep ediyorum gibisinden.
Herkese iyi forumlar bu arada.
Konuyu yanlış anladıysam düzeltin lütfen.Şimdiden kusura bakmayın.
Konudaki mesajlarımın hepsini okuyun yazdıklarınızı zaten uygulamış yada dile getirmiş oldum.

NymO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
La yatın uyuyun arkadaşlar yapmayın böyle
İyi geceler sayın dinleyen.

yaziliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, hakkınız düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Ben de aynı hakkımı kullanarak forum ortamında açılan konuya düşüncelerimi ve yorumlarımı yazıyorum. Ben taban fiyat düşük değil demedim düşük olması konu açacak kadar büyütülecek bir olay değil dedim.
Piyasanın dengesini sağlamak adına taban fiyat çok önemli bir kıstas. Benim gibi düşünen diğer arkadaşlarında yazdıklarını okuyabilirsiniz.

Sevgilerle arkadaşlar.