Aralık 2023'ten beri
italki'de üzerinden
İngilizce dersleri alıyorum ve bu deneyimden
çok memnunum! 🤩
Kendisi, İngilizce öğrenme yolculuğumda bana rehberlik eden ve motive olmamı sağlayan
olağanüstü bir öğretmen! 👩*🏫
Bana Sunduğu Bazı Avantajlar:- Sabırlı ve anlayışlı: Hata yapmaktan çekinmeden rahatça konuşabilmem için bana güvenli bir ortam yaratıyor. Hatalarımı nazikçe düzeltiyor ve eksiklerimi geliştirmem için bana yardımcı oluyor. 😊
- Motive edici ve teşvik edici: Her derste ilerleme kaydetmemi sağlıyor ve her zaman daha fazlasını başarmam için beni teşvik ediyor. 🏆
- Dersi kişiselleştiriyor: İhtiyaçlarıma ve öğrenme stilime göre dersleri planlıyor. Bu sayede her dersten en iyi şekilde faydalanıyorum. 👍
- Alanında uzman: İngilizce dilbilgisi ve kelime bilgisi konusunda oldukça bilgili ve bu bilgiyi etkili bir şekilde aktarıyor. 🤓
- Sohbet etmesi keyifli: Derslerimiz her zaman keyifli ve interaktif geçiyor. 😄
İngilizce Öğrenme Konusunda Benim Deneyimlerim:- Konuşma becerilerimi geliştirmeme yardımcı oldu: Derslerimiz sırasında bol bol konuşma pratiği yapıyorum ve bu sayede kendimi daha rahat ifade edebiliyorum. 🗣️
- Kelime bilgimi ve dilbilgimi geliştirdi: Derslerde öğrendiğim kelimeleri ve dilbilgisi kurallarını günlük hayatta kullanabiliyorum. 🧠
- Daha özgüvenli hale gelmemi sağladı: Artık İngilizce konuşmaktan korkmuyorum. 💪
Kesinlikle Tavsiye Ederim!
İngilizce öğrenmek veya konuşma becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız,
Öğretmenden ders almanızı
şiddetle tavsiye ederim! 💯
Hatırlatma: Lütfen size uygun ders saatini seçmeden önce öğretmen ile mesaj yoluyla iletişim kurun.
Düzeltme: Öğretmen hakkında yazdığım notlar Google Gemini tarafından yukarıdaki gibi profesyonel şekilde düzenlenmiştir.
https://www.italki.com/tr/teacher/13353219/english