@Glycon; merhabalar, son sürümünüz olan V2 OSWELD temanız ile fiyatı oswelde göre daha ucuz olan LACUTE temasında ki garipliği basitliği belirtmek istiyorum. Aşağıda ki OSWELD temasında siparişler bölümünde hangi kategoriden sipariş verildiği hiçbir şekilde gözükmemektedir. Ayrıca sipariş verilen linke tıklanmıyor. yine aşağıda belirtmiş olduğum lacute temasında ise sipariş detayı hangi kategoriden verildiği sipariş linkine tıklayınca direkt siparişe verilen sosyal medya hesabına yönlendirmesi gibi bir çok özellik eklenmiş ve aktif olarak sorunsuz çalışmaktadır. OSWELD ise onca tema arasında en pahalısı ve en üst sürüm olmasına rağmen neden bu kadar basit bir çalışma yapılmış anlamış degilim. bunu fark edip destek açmama rağmen herhangi bir müdahale edilmemiş olup LACUTE temasına geçmek istediğimde ise yardımcı olunmamıştır. ayrıca artan ücret iadesini istemedim. kurallarınız gereği iade değişim yapmıyorsunuz. saygı duyuyorum. lakin üst seviye tema alıp böyle birşey ile karşılaşmak gerçekten saçma bir durum söz konusu oluyor. ve müdahelede yapılmıyor. resimlere bakıp kararı sizler ve @Glycon; ekibi karar verebilir. saygımlarımla...