NextWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olabilir, itiraz yolu açık olsada kurumun kararı değişiklik gösterir, ciddi kullanımı ispat etmeniz gerekir ve kurumdan olumsuz dönuş alırsanız, yürütmenin durdurulması yönünde dava açmanız gerekir. Kısaca uğraşmaktansa bireysel olarak site sahibi başvurup markasını tescil ettirsin, aracıya ücret vermeden de yapabilir.
1-2 yıldır açılan bir firma değil müşterim, baya eski 2000'lerden beri var firma ama web sitesini 2021 de açmıştık, özel sıfırdan yazdığım kurumsal scriptimizi bir kurdum adam 2 hafta sonra sürekli beni aramaya başaldı, site indexlendiği için adamın iletişim bilgilerden ona ulaşıp web sitesinden tutun, seo'suna google hizmetlerine bu seo işi yapan herkes resmen adamı aramaya başladı, buda ilk kez böyle aramalar alınca, sürekli beni aradı hani bunu yapmıştık, hani web site vardı asdsad...

neyse müşterimi bilgilendirdim bu konularda beni onlar için rahatsız etmiyor, ama bu marka tescili yeni, ilk kez bunu duydu, hemen beni aradı sala geç diyorum adam diyor bu çok iyi konuşuyor tırsmıştı biraz...
mevzunun özeti ...

şimdi ben marka tescil fazla bilmiyorum bakcam bir ara gerekliyse haledeceğim ona

değerli yorumunuz için teşekkür ederiz...