• Site adresi: playztoearn.com
  • Sitenin aylık getirisi: Şuan herhangi bir geliri bulunmuyor , zamanında projelerin reklam ve tanıtımlarından cok iyi kazançlar elde etmiştim.
  • Sitenin açılış tarihi: 2022-02-25
  • DA / PA Değerleri: DA ; 6 PA ; 42
  • Kategori / sitenin içeriği: playtoearn , oyna kazan , blockchain oyunları
  • Günlük hit sayısı: 5-10
  • Ziyaretçi kaynağı: %100 Google
  • Domainin yaşı: 2
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içeriği ile birlikte
  • Hosting dahil mi?: Hosting Domain Fiyata Dahildir , 2025 Yılına Kadar Domain Kayıtlıdır.
  • Banlı olduğu sponsor var mı?: yok
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet themeforestten alınan lisanslı tema ile birlikte verilicektir.
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: yok
  • Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: -

Arkadaşlar rahatsızlığımdan dolayı ve acil nakit ihtiyacından dolayı websitemi tüm herşeyi ile birlikte satıyorum , değerini bilen sektörü kovalayan arkadasların güzel kazançlar ettiğini zaten biliyorsunuzdur , hastalığa yakalanmadan önce bende reklam ve tanıtım hizmetleri vererek ( websitemde , youtube kanalımda ) çok güzel gelirler elde etmiştim ancak rahatsızlığım ilerledikçe ilgilenemiyorum ve borçlar yüzünden sıkışmış durumdayım ve satmak zorundayım. Tek fiyat ; 20.000 TL
    Ciddi alıcılar mesaj atabilir.