idolyaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 aydır beni oyalıyorsun buradan gelip iş mi alıyorsun Volkan efendi?

Hakkım haram olsun sana!

Müslüm bey işinize bakın, terbiyesizlik yapmayın. 4 aydır kim kimi oyalıyor ? 1. ayın sonunda isterseniz ücretinizi iade edeyim diye defaatle söyledim, kendin istemedin, gelmişsin adımı karalamaya çalışıyorsun. Ben senin çalışanın mıyım ki senden habersiz iş almayacağım ? Ücretini zaten ilk talep edişinde iade ettim, beni milletle uğraştırma diye bekleyen sensin gelmişsin bir de boş muhabbet yapıyorsun. İş alırım da satarım da sanane? sen kimsin ? neyim oluyorsun ? Kimsenin seni 4 ay peşinde gezdirdiği yok kasım ayında yazdın kasım ayının sonunda işin teslim olacaktı, işler yolunda gitmedi yada farklı sebeplerden ötürü teslim edemedik, özür dileyip paranı iade etmek isteyince sen kabul etmedin, bekleyeyim dedin, ben seni zorla bekletmedim. R10'da yüzlerce hatta binlerce PHP Developer olduğunu biliyorsun madem çok dürüstsün ilk başta isteseydin paranı başkasına verseydin işi ? Kendi kendine bekleyip üzerime çamur atamazsın, izini de yerim çamurunu da. Bir daha adımı karalamaya çalışırsan senin hakkında suç duyurusunda bulunacağımdan şüphen olmasın!